Tweewekelijks WOENSDAG ochtend bij Belcanto

Met ingang van 14 september 2016 zitten de initiatiefnemers van BEMM om de week een woensdagochtend bij Belcanto, Surinameweg 2 in Haarlem. De data zijn: 14 sept, 28 sept, 12 okt, 26 okt, 9 nov, 23 nov, 7 dec, 21 dec.

Inmiddels zijn daar verschillende partners aan de slag. Dock, PreWonen, gemeente Haarlem, Alliander, Twynstra Gudde, Evate, Buurtbeheerbedrijf, Nova College en vele anderen. De projecten die geagendeerd zijn, worden verfijnd. Ondertussen genieten we van de spontane samenwerking en ontstaan nieuwe ideeën.

Neem je laptop mee, werk je email weg en benut de feel om samen te werken aan deze bijzondere manier van wijkvernieuwing.

En oh ja, de koffie van het café  Het Belastingparadijs is voortreffelijk.

Graag nodigen we stakeholders in Schalkwijk uit om hier aan deel te nemen. In principe zijn  we er tweewekelijks de WOENSDAGochtend.

Vanaf 9 uur tot 12 uur, op 14 sept, 28 sept, 12 okt, 26 okt, 9 nov, 23 nov, 7 dec en 21 dec.