Welzijnsfonds Beter En Met Meer formeel van start.

Haarlem, oktober 2016,

De Bestuursleden  van het welzijnsfonds ‘Beter En Met Meer’  (vlnr.: Frank Hilterman, Riet Ooms, Bert Becker) hebben hun formele akkoord gegeven op de formele doelstellingen en het beleid van de stichting.   Niet alleen het bestuur en de betrokken partners zijn enthousiast, ook binnen de gemeente en de wijkraden van Schalkwijk is uitgekeken naar het  moment waarop de stichting samen met partners als (non) profit-organisaties, fondsen en gemeente,  de inwoners en ondernemers in Schalkwijk kunnen gaan ondersteunen in hun ambities om zodoende het economische welzijn van Schalkwijk te verhogen.

Zie bijgaand artikel in het Haarlems Dagblad van Zaterdag 22 oktober

 

2016102-bemm-artikel-haarlems-dagblad

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de programmamanager, Mick Slaap  op 0610025148 of een e-mail sturen aan mick.slaap@evate.nl