Mooizooi maakt zich klaar voor doorgifte van de Groene Mug Bokaal

Maandag 13 februari 2017 maakt wethouder duurzaamheid Cora-Yfke Sikkema de winnaar bekend van de Groene Mug Bokaal 2017.

 

logomug

De Groene Mug Bokaal is een wisselprijs die wordt uitgereikt aan een Haarlemse onderneming die zich sterk maakt voor een duurzame stad. De stad reikt sinds mei 2009 deze bokaal uit. Sinds 2014 is de Groene Mug Bokaal een publieksprijs. Ieder jaar maken zes genomineerden kans op de prestigieuze titel.

Op 22 februari 2016 won stichting Mooizooi de Groene Mug Bokaal. Mooizooi is een creatief magazijn in Schalkwijk waar restafval en restmaterialen van bedrijven voor allerlei creatieve doeleinden worden verzameld. Daarnaast biedt Mooizooi werkgelegenheids- en dagbestedingsprojecten aan en worden workshops en kinderfeestjes verzorgd. Eeen mooie manier om het bewustzijn bij kinderen maar ook volwassenen te vergroten! Kijk hier naar de diverse activiteiten van Alice Taylor en MooiZooi.