16 maart: Hulp bij sociaal ondernemen in Schalkwijk

Frisse kijk op sociaal ondernemen en verdienmodellen in de zorg

Ben jij een kansdenkende expert op het gebied van verdienmodellen en zou je graag voor de Gemeente Haarlem of haar zorgpartners willen werken? Denk mee met zorginstellingen en sociaal ondernemers over mogelijkheden voor alternatieve geldstromen. Kom naar de Inspiration Thursday over Social Enterprises 16 maart vanaf 9.30 uur in winkelcentrum Schalkwijk.

Anne Ruth van Gemeente Haarlem: ‘ De gemeente Haarlem organiseert samen met seats2meet, Voor Betere Zorg en Beter En Met Meer een ochtendprogramma tijdens de Wel Zijn Markt op 16 maart voor 20 zorginstellingen waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt producten maken (zoals de cliënten van Roads taarten maken bij het Taarten Imperium, zie foto). Om samen met ondernemers de verdienmodellen van deze zorginstellingen te co creëren. Wil jij jouw expertise laten zien tijdens deze bijeenkomst en kans maken op een partnership met Gemeente Haarlem en/of bij deze zorginstellingen? Kom dan langs om jouw talenten te laten zien! Er is plek voor 20 (sociaal) ondernemers’.

Grace Dias van Louter Bedrijven organiseert vanuit ondernemerszwerm ‘RBij’ deze bijeenkomst.  Klaartje Vreeken van KLAAR voor Elkaar is ontmoetingsmakelaar en initiatiefnemer van Seats2meet Haarlem en brengt tijdens deze bijeenkomst de ondernemers en zorginstellingen samen.

Agenda:
09.30 uur ontvangst en kennismaking
10.00 uur Opening door Wethouder Jur Botter
10.15 uur Inspirerende Social Enterprises
11.30 uur 1-op-1 sparring sessie verdienmodel en kansen
12.30 uur Lunch

Locatie:
Rivieradreef 19A, 2037 AD Haarlem, in winkelcentrum Schalkwijk

Kosten:
Deze ontmoetingsbijeenkomst betaal je met sociaal kapitaal. In ruil vragen we of je de zorginstellingen die op zoek zijn naar een verdienmodel wilt helpen met jouw expertise.


Aanmelden:
Maximaal 20 plekken beschikbaar. Aanmelden kan bij Klaartje Vreeken, klaartjevreeken@gmail.com, 0652451913

Coaches: Grace DiasThijs Van PinxterenAnne-Ruth LeenmanJur BotterTon BelderokHilma Van SlootenSuzanne Klaassen, Indra de Waal, Kristel LoggheNiels Vreeken Peter Bareman, Manuel Hazeleger, Namens Stichting BEMM zijn  Joyce JacobszYvonne Haneman en  Mick Slaap aanwezig.