Flat design style modern vector illustration concept of teamwork consulting on briefing, small business project presentation, group of people planning and brainstorming ideas of company financial strategy.

Waarmee kan BEMM je helpen?

We onderscheiden bij BEMM twee sporen in meerdere fases.

Spoor1: generiek
De eerste fase in het eerste spoor is gericht op behoefte en communicatie: wat zijn de concrete wensen en behoeften van de bewoners en ondernemers, wat zijn de inspanningen van de betrokken partijen om (deels) aan deze behoeften te voorzien en welke activiteiten dragen daar concreet aan bij.

In de tweede fase van het eerste spoor richten we ons op bestendigheid in de toekomst. Op burgers die activiteiten willen doen die nog niet zo rendabel zijn en om (structurele) voorzieningen te treffen om de stimulatiewerking op de lokale initiatieven te versterken. Naast het verzorgen van coaching en begeleiding gaat BEMM ook een fonds creëren om die projecten te financieren.

Spoor 2: persoonlijk
In het tweede spoor richten we ons op de uitvoering van het ondernemerschap. Hier wordt de structuur van uniforme begeleiding en financiering opgezet en wordt je als ondernemer(s) daadwerkelijk begeleid in het realiseren van je zakelijke ambities. Hierbij kijken we naar ontwikkelingen in markt en beleid, naar jouw persoonlijk profiel en wordt ook kennis en inzicht van partners en coaches gebruikt.

BEMM biedt 3 vormen van ondersteuning

bemm-coaching-icon

1.COACHING

Als initiatiefnemer os als (sociaal) ondernemer heb je soms een sparringpartner nodig. Heb je behoefte aan iemand die jou vanuit een deskundige en positieve houding helpt met je plan? Of vraag je je af hoe je bepaalde zaken moet aanpakken? Wij hebben gespecialiseerde coaches. Daar kom je verder mee

bemm-e-icon

2, FINANCIERING

Een goed idee verdient een goede financiering. Je kunt bij BEMM terecht voor het begeleiden van het financieren van je plan. BEMM en haar partners kennen de weg in de mogelijkheden van subsidies en financieringen. Ook als je bij de bank geen standaard financiering krijgt, is het goed mogelijk dat wij je wél kunnen helpen

bemm-tools-icon

3. TOOLS

Je wilt je droom verwezenlijken maar hebt hulp nodig, bijvoorbeeld bij het schrijven van je plan. (wat is de inzet, wat zijn de kosten en opbrengsten etc). Ook daarvoor kun je bij BEMM terecht. Door te helpen op deze vlakken dragen we bij aan het verwezenlijken van je ambities.