Bestuur – de Stichting onder controle
Het bestuur van de Stichting  bestaat uit praktiserende betrokkenen. Samen zorgen zij voor controle op het reilen en zeilen van de Stichting Beter En Met Meer.

Het bestuur van de Stichting Beter En Met Meer bestaat uit de volgende personen:

aaeaaqaaaaaaaaylaaaajdcyztzmmmfmltnknjetngvmni1iztm1lthlnzuymdk2yji1na

Riet Ooms (Voorzitter)

Riet Ooms is al sinds de vroege jaren negentig een belangrijke vertegenwoordiger  van ons land op het internationale podium. Vanaf 1989 tot 2005 heeft Riet in het hoofdbestuur van de Nevobo gezeten en dus heel veel meegemaakt.  Al in 1991 werd zij lid van de Europa Cup Commissie en twee jaar later kwam ze in het bestuur van de Europese volleybalbalbond (CEV) . Dat heeft ze tot een aantal jaar geleden volgehouden en het doet haar goed dat er nu zelfs drie vrouwen lid zijn van dat bestuur. Riet heeft het altijd belangrijk gevonden dat ook vrouwen zich op het bestuurlijke vlak laten gelden.  Nu is Riet nog voorzitter van de Europa Cup Commissie, wijkraadvoorzitter van Schalkwijk en sinds 2016 bestuurslid van de goede doelen organisatie Beter En Met Meer.

197f0f5

Bert Becker (Penningmeester) 

Als jurist en bedrijfseconoom heeft Bert Becker de unieke gave om fiscaal-juridische verbanden te leggen die gewone stervelingen te boven gaan. Nu Bert al een flink aantal jaren er op heeft zitten en daarmee een schat aan praktische kennis heeft opgebouwd vindt hij het leuk om die kennis met starters te delen. Bert is gespecialiseerd in de fiscale en juridische ins en outs voor de zelfstandige professional en DGA’s. Hij staat aan de wieg van verschillende samenwerkingsverbanden in de vorm van maatschappen of coöperaties tussen zelfstandige professionals.  Bert is sinds de oprichting lid van het  bestuur van de Stichting.

Maarten Meurkens (Secretaris) 

‘Een thuis bouwen’, dat is kort gezegd het belangrijkste motief van Maarten. Ooit letterlijk met het bouwen van kleine huisjes in Frankrijk. Later meer in figuurlijke zin. ‘thuis’ vind je wat mij betreft de belangrijkste voorwaarden om fijn te kunnen leven en werken’.  In 2005 is Maarten een familiebedrijf gestart, inmiddels met collega’s en heel veel anderen die in de ruimte die we ze kunnen geven een thuis vinden voor hun werk. Sinds 2017 is Maarten toegetreden als lid van het bestuur van de stichting Beter En Met Meer.

 

Adviesraad – rechtstreekse invloed
Een aantal vertegenwoordigers van de doelgroep en de partners vormen samen de adviesraad.  De adviesraad heeft belangrijke stem op het vlak van investeringen, samenwerkingsverbanden en goedkeuring van de jaarrekening. De ladviesraad komt een aantal maal per jaar bijeen, maar wordt ook tussentijds geïnformeerd.[