Team

Het team van BEMM dat projecten, bewoners en ondernemers ondersteunt, bestaat uit bestaat uit verschillende specialisten, ieder ervaren en gedreven op diverse onderdelen in het sociale domein en met de nodige ondernemersvaardigheden.

Joyce Jacobsz, Coach en facilitator

Joyce vindt het leuk om vanuit “niets” “iets” te creëren. Samen met andere mensen en organisaties nieuwe projecten opzetten, bedenken, ontwikkelen.  Bestaande projecten verder ontwikkelen en/of verbeteren en mensen Ont-Moeten bij het uitvoeren van deze projecten.
Het liefst wil Joyce mensen enthousiasmeren, motiveren. Bij de mensen de wens stimuleren om zichzelf beter te leren kennen en hun onvermoede kwaliteiten leren ontdekken.

Fleur Teitink, Coach en facilitator

Fleur Teitink wil in haar werk graag invloed hebben op het eindproduct.

Erik Jan van der Linden, Coach en facilitator

Erik Jan is een ervaren en gedreven interim ondernemer en heeft inmiddels ruime ervaring met het begeleiden startups van de tekentafel tot en met de exit. Erik Jan is geinteresseerd in de ontwikkelingen rondom ‘groene innovatie’ en is bij meerdere initiatieven betrokken als raadgever en interim manager/coach

Mick Slaap, Programmamanager en facilitator

Ervaren in het begeleiden van ondernemingen bij het aanpassen van hun strategie en aanpak vanuit veranderende markten heeft Mick een goed oog voor werkelijke haalbaarheden. Mick heeft verdienfocus en weet goede resultaten te realiseren door het begeleiden, verbinden en activeren van mensen.  Hij heeft diverse opdrachten en functies uitgevoerd vanuit business en strategie in diverse bedrijfssectoren en is geïnteresseerd in de balans tussen technologische ontwikkeling en sociale innovatie en maatschappij en markt.