Ondernemersloket

The Death Cafe

Het coachings-team van de Stichting  is beschikbaar voor al uw vragen. Zowel voor particulieren, als voor zakelijke ondernemers, voor startende als voor gevestigde , in Schalkwijk. U hoeft geen lid te zijn om van onze diensten gebruik te maken.

Naast die mogelijkheid tot persoonlijke begeleiding  biedt de stichting u binnenkort veel online informatie in de vorm van “best-practice”- documenten, voorbeeld-formulieren en actuele informatie, maar ook inspirerende trainingen en workshops, individueel of in groepsverband.

We zijn inmiddels van start gegaan met een  spreekuur voor ondernemers. Uit het aantal vragen dat we tot nu toe hebben ontvangen en verwerkt, leiden we af dat het spreekuur in een  grote behoefte voorziet.


GRATIS Ondernemers Spreekuur!

2-wekelijks op de even weken, op woensdagmorgen van  10:00-11:00 uur in Belcanto, Surinameweg 2 2035 VA Haarlem. Meldt u zich voor zekerheid even vooraf aan via info@bemm.nl 


 

 


 

 

 

Voor vergunningen, bestemmingsplannen, begeleiding bij nieuwbouwplannen en allerlei Gemeentelijke zaken voor uw dagelijkse bedrijfsvoering kunt u terecht bij Bedrijvenloket Haarlem